HUQUQ FANINI O`QITISHNING MUXIM JIXATLARI - Rizaqulov Turg'unali Usmonovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada huquq fani haqida, shuningdek huquq fanini o’qitishning muxim jixatlari haqida so’z boradi.