INGLIZ TILI O’RGANUVCHILARIDA O’QIB TUSHUNISH KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISH UCHUN QO’LLANILADIGAN USULLAR - Tursunoy Ortiqova Jumanazar qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada biz ingliz tilini o'rganuvchilarda o'qishni tushunish ko'nikmalarini rivojlantirish, ularning samaradorligi va ta'siriga oydinlik kiritish uchun ishlatiladigan turli usullarni o'rganamiz.