MUSTAQIL O’ZBEKISTONDA OLIY TA’LIMNING VUJUDGA KELISHI VA SHAKLLANISHI - Inomjonov Husniddin Islomjonovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ilmiy maqolada mustaqil O’zbekistonda oily ta’lim tizimining vujudga kelishi hamda ushbu tizimdagi amalga oshirilgan ishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.