MAKTABGACHA TA’LIM SOHASIDA ILG’OR XORIJIY TAJRIBALAR - Allayorova Dilafruz Murodqobilovna; Darxanova Nargiza Berdiyorovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada xalqaro hamkorlikni yo’lga qo’yish, maktabgacha ta’lim tizimiga oid qilinayotgan ishlar xususida so’z boradi. Rivojlangan xorijiy davlatlardan Janubiy Koreya, Yaponiya, Germaniya, Shvetsiya, Angliya, Italiya, Isroil kabi rivojlangan xorijiy mamlakatlardagi maktabgacha ta’lim tizimi, ish tajribalari tahlil qilinib,ularga ijodiyyondashish haqida fikr yuritiladi.