JISMONIY TARBIYA VA SPORTNING INSON SALOMATLIGIGA TA’SIRI VA FOYDASI - Jabborova Dilshoda Normurodovna; Pirnazarova Nafosat Juraqulovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jismoniy tarbiyaning inson salomatligiga ta’siri haqida so‘z yuritiladi.