XOLIYOR SAFAR HIKOYALARIDA AYOL OBRAZI - Ag‘ajonova Soliyajon (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xoliyor Safarning hikoyalari tahlilga tortiladi. “Sut sotuvchi”, “Gung momo” hikoyalari tahlilida milliy o‘zligimiz, qadriyatlarimiz ayol obrazi misolida ochib beriladi.