DILMUROD QURONOV – O‘ZBEK TANQIDCHI OLIMI - Allaberganova Mohinur Quvvatbekovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Dilmurod Quronovning hozirgi adabiy jarayondagi örni, faoliyati va maqolalari tahlili keltirib ötiladi va qarashlari jihatidan ochib beriladi