ODOB-AXLOQ VA DIN - Sultamuratov Azamat Baxit o’g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada odob-axloq haqida tushuncha, uning jamiyat hayotidagi orni, rivojlanish asoslari haqida va din bilan bog’liq masalalar to‘g‘risida tushunchalar bayon etilgan. Shuningdek, odob-axloq va din bilan bog’liq tarixiy malumotlar ko'rsatilg'an.