BОLАLАRNING MUSTАQIL MUSIQIY QОBILIYАTINI RIVОJLАNISHIGА ОILА VА MАKTАBGАCHА TА’LIM TASHKILOTINING TА’SIRI - Abdullayev Muhiddin Yusupovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolamizda bolajonlarimizni musiqiy qobiliyatlarini rivojlantirishda Maktabgacha ta’lim tashkilotlari va oila tarbiyasini ahamiyati haqida soʻz yuritildi.