KATARAKTA KASALLIGI VA UNI PAYDO BO’LISH SABABLARI - Roʻziyeva Z.A.; Ashurova M.A.; Husanova M.A. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotasiya: tibbiyot amaliyoti va tibbiyot bilimlarning rivojlanishini ijtimoiy iqtisodiy formatsiyalarning rivojlanishi bilan bog’liq ravishda o’rganuvchi fandir. Tibbiyot amaliyoti o’z rivojlanishida kasalliklarni aniqlash, ularni davolash va oldini olish sohasida, yangi-yangi usullar ishlab chikib, tibbiyot fanini boyitadi.