KIYIMGA QO’YILGAN TALABLAR VA TIKUV BUYUMLARI KОNSTRUKTSIYASI DETALLAR SHAKLINI O’RGANISH - Z.R.Kenjayeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Kiyimni loyihalash talablar pragrammasini o’rganish, qo’yiladigan talablar turlari, kiyim konstruksiyasini yaratishda undagi shakl farqlari.