РОЛЬ И ЗНАЧЕНИЯ ВИРТУАЛЬНЫХ ЛАБОРАТОРИИ В АГРАРНОМ ОБРАЗОВАНИИ - Durdiyeva Mohinur Adilbek qizi; Erjanova Saboxon Baxtiyorovna; Yusupov Xamza Kurbonnazarovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Oilaviy nodavlat maktabgacha ta’lim tashkilotlari hamda oilaviy nodavlat maktabgacha ta’lim tashkilotlari faoliyati bo‘yicha ruxsatnoma berish tartibi to‘g‘risida nizomlarni tasdiqlash haqida bilimlarga ega bo‘lasIZ.