YANGILANGAN KONSTITUTSIYADA YOSHLARGA BERILGAN YANGI IMKONIYATLAR - O’rinova Gulmira Yunusaliyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Bugungi yoshlar kechagi yoshlar emas. Bugungi yoshlarning aqliy rivojlanishi, bilim darajasi juda yuqori. Ular bilim olyapti, kitob o‘qiyapti, islohotlarimizning kuzatuvchisi emas, balki bevosita ishtirokchisi bo‘lishyapti. Yoshlar biror huquqi buzilsa, bee’tibor bo‘lmayapti, o‘z haq-huquqlarini talab qilayapti. Ularning siyosiy-huquqiy madaniyati kundan-kunga oshib bormoqda. Bu esa ijobiy baholanadi. Shu nuqtai nazardan yoshlarimiz har jabhada faol va tashabbuskor ekanligi quvonarli. Ushbu maqolada ham yangilangan O’zbekistonimizda yangilangan Konstitutsiyamizning yosh avlodga bergan yangi imkoniyatlari haqida aytib o’tilgan.