KATTALAR TA’LIMIDA PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL QILISH - DJumabayev Ergash Ataxanovich; Madiyarova Iroda Sabirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada kattalar ta’limida psixologik xizmatni tashkil qilish dolzarb vazifalardan biri ekanligi, shuningdek, bo‘lajak hamshiraning psixologik xizmatni qanday tashkil qilish borasidagi bilimlari mazmuni va tarkibi, psixologik xizmatni shakllantirishda o‘rta maxsus tibbiy ta’limni o‘rni, psixologik xizmatni shakllantirish bosqichlari yoritib berilgan.