O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MUSTAQILLIKKA ERISHILGANDAN SO‘NG AMALGA OSHIRILGAN MUHIM ISLOHOTLAR - Sattorova Gulbaxor Zulfiqor qizi; Abdullayev Bekzod Xusniddin o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Abstrak: Ushbu maqolada O‘zbekiston mustaqil bo‘lgandan so‘ng amalga oshirilgan muhim islohotlar ilmiy manbalar asosida tahlil qilinib, ularning tarixiy ahamiyati bayon qilingan.