EUKARIOT HUJAYRALARI TARKIBIY QISMI, ULARNING BIR BIRIDAN FARQI VA O’XSHASHLIKLARI - Davronova Marfuza A’zamjonovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Eukariot hujayralar hujayralarning asosiy strukturaviy va funktsional birliklaridir. Bunday hujayralar yadroni o’z ichiga oladi. Odatda kattaroq va murakkabroq organizmlarda uchraydi. O’simlik va hayvonlar hujayralarining bir biridan farqlari hamda o’xshashlik tomonliklari mavjud.