RAQOBAT VA MONOPOLIYA - Urinboyeva Yulduz Pirnazarovna; Sharipov Ruslan Bektemir o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqobat va monopoliya haqidaa so’z yuritilgan.