TRANSPORT VOSITALARINING HARAKAT JADALLIGINI O‘RGANISH VA TAHLIL QILISH - Meliqo‘ziyev Abdulaziz Rasuljon o‘g‘li; Jamolov Alixon Avazxon o‘g‘li; Bekboyev Shahzod Beknazar o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Harakat miqdorining yil davomida oylar bo`yicha o`zgarishi avtomobil yo`lining xalq xo`jaligidagi ahamiyatiga qarab turlicha bo`ladi, bu o`zgarish shahar ko`chalarida birmuncha tеkis bo`lsa, shahar tashqarisidagi avtomobil yo`llarida kuz yoki yoz oylarida eng katta harakat miqdori kuzatiladi.