MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA TASVIRIY FAOLIYAT VA IJODKORLIK QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH VOSITALARI - Maxmudova Zulfiya Alimjanovna; Usmonova Shoxsanam Shavkatovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda zamonaviy tasviriy san’at orqali ularning qobiliyatlarini shakllantirish kabilar haqida ma’lumotlar berilgan. Badiiy faoliyat mashg`ulotlarining barcha turlari bolalarda go‘zallikni bilish uchun, borliqqa emotsional-estetik munosabatni rivojlantiradi. Maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodkorlik qobiliyatini shakllantirish vositalari haqida fikr-mulohazalar bildirilgan