UMUMTA`LIM MAKTABLARIDA TASVIRIY SAN`AT FANINI O`QITISH METODLARI - Maxmudova Zulfiya Alimjanovna; Usmonova Shoxsanam Shavkatovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tasviriy san’atning umumta’lim maktablarida o‘qitilishi haqida fikr-mulohazalar bildirilgan. Shuningdek, tasviriy san’at uchun kerak bo‘ladigan o‘quv qurollari haqida ma’lumot berilgan.