Beton qorishmisi tarkibida yirik toʻldirgichlarni tanlash - Amirov Temurbek Tursoat o‘g‘li; Ro`zmetov Fazliddin Sharifboyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada bugungi kunda qurilish sohasida keng qoʻllanilayotgan beton qorishmasining tarkibini toʻgʻri tanlash orqali uning mustahkamligini oshirish usullari bayon qilingan. Shuningdek, Beton qorishmisi tarkibida yirik toʻldirgichlarni tanlash oʻrganildi.