TERINING YUQUMLI KASALLIKLARIDA ZAMONAVIY DAVOLASH USULLARI - Elyanora Muhammedova Hayriddinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada teri kasalliklari hamda ularning kelib chiqish sabablari va profilaktika choralari haqida fikr yuritilgan.