YURAK-QON TOMIRI TIZIMI KASALLIKLARI VA TASNIFI - Brilyant Azizova Baxtiyorovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yurak qon tomir tizimi kasalliklari tasnifi, kelib chiqish sabablari hamda ularning tarkibiy tuzulishi, funksiyasi va asosiy vazifalarini yoritadi. Shuningdek, maqolada yurak qon tomir tizimi kasalliklarining bugungi kunda dolzarb muommoga aylanganligi haqida fikrlar keltirilgan.