Sud – huquq tizimidagi islohotlar inson manfaatlari uchun - O‘rmanova Muxlisa Dilshodjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anontatsiya: bu maqolada sud – huquq tizimidagi so‘nggi yillardagi o‘zgarishlar, islohotlar va yutuqlar haqida, fuqarolarning huquq va erkinlarining kafolatlari davlat organlari tomonidan himoya qilinishi va so‘nggi yillarda inson manfaatlarini ko‘zlab chiqarilgan qaror, qonun va farmonlar haqida ma’lumotlar keltirilgan