MAKTABGACHA TARBIYA MUASSASALARIDAGI BOLALAR JISMONIY TARBIYASI - Turobov Akmal Hamroqulovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Maktabgacha tarbiya muassasalarida bolalarni uyg’un rivojlantirish, har tomonlama jismoniy tarbiyalash ta’lim-tarbiya muassasalari, oila, tashkilotlari g’amxo’rligida, ularning kuch-g’ayratlari bilan amalga oshiriladi.