Bolalar auditoriyasi bilan ishlashning psixologik asoslari - Anvarova Muqaddas Xomidjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ommaviy axborot vositalarida bolalar auditoriyasi bilan ishlashning psixologik asoslarini tushunish qiziqarli va foydali kontent yaratish uchun juda muhimdir. Bolalarning kognitiv, hissiy va ijtimoiy rivojlanish bosqichlari ularning ommaviy axborot vositalarini qanday idrok etishi va o‘zaro munosabatiga ta'sir qiladi. Kontent yaratuvchilar yoshga mos, tarbiyaviy va axloqiy jihatdan asosli ommaviy axborot vositalarini ishlab chiqarish uchun ushbu rivojlanish omillarini hisobga olishlari kerak. Bolalar psixologiyasini doimiy ravishda o‘rganish va qo‘llash bugungi jamiyatda bolalar duch keladigan rivojlanayotgan muammolarni hal qilish uchun ham muhim hisoblanadi.