RANGLI METAL SIMLARIGA ISHLOV BERISHNING SAMARADORLIGINI OSHIRISH MASALALARI - Xamdamov Sodiqjon Tolibjonovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Kabellar va simlarni ishlab chiqarishda cho‘zish eng muhim texnologik jarayonlardan biri bo‘lib, uning samaradorligini ta’minlash tufayli rangli metal simlarining bir-biriga eshish va izolyatsiya quyish jihozlarining samarali ishlashiga erishiladi.