YAXSHILIKNING FAZILATLARI: ISLOMIY TALIMOTLAR ASOSIDA - Ahmadjanov Muhammadyoqub (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yaxshilik va yomonlik munosabatlari, Qur'oni Karim oyatlari va hadislar asosida yaxshilikning insoniy hayotdagi ahamiyati, ularning ijtimoiy va shaxsiy foydalari yoritilgan. Yaxshilikning inson hayotida qanday ijobiy o'zgarishlar keltirib chiqarishi, unga nisbatan qilingan minnatdorlikning ahamiyati va odob-axloq qoidalari batafsil tushuntiriladi.