BASKETBOL SPORTIDA TO’P BILAN BAJARILADIGAN USULLARGA O’RGATISH - Isakov Ruslan Shavkatovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Basketbol eng qiziqarli va ajoyib sport turlaridan biri hisoblanadi. Basketbol dunyodagi eng mashhur sport turlaridan biridir. Ushbu maqolada basketbol sportida to'p bilan bajariladigan usullar texnikasini o'rgatish haqida so’z boradi.