Авторанспорт воситаларини ўғирлаш ва олиб қочишнинг сабаблари ва содир этилишига имкон бераётган шарт-шароитлар - А.Сулаймонов (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннатация. Мақолада Авторанспорт воситаларини ўғирлаш ва олиб қочишнинг сабаблари ва содир этилишига имкон бераётган шарт-шароитлар таҳлил қилинган ҳамда ушбу турдаги жиноятларни барвақт олдини олиш бўйича фикр ва мулоҳазалар билдирилган.