Жамоат жойларида содир этилган талончилик жиноятини фош этишда хориж тажрибаси. - Рахимхўжаев Рустам Нишонхжаевич; Тўйчиев Фарход Юлчиевич (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Мақолада жамоат жойларида содир этилган талончилик жиноятларини таҳлили, ушбу турдаги жиноятларни фош этиш бўйича айрим хорижий давлатлар тажрибаси, айнан қайси турдаги тезкор-қидирув тадбирларини ўтказиш талончилик жиноятларини фош этишда самарали натижа қайд этаётганлиги ёритилган ҳамда ўрганишлар натижасига кўра таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.