CHOL KONSEPTINING BADIIY TALQINI - Khasanov Khusniddin Kamol o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada konsept termini, uning lingvokulturemadan farqi, ifoda va mazmun plan, mental tushunchalar, milliylik bilan bog‘liq jarayonlar haqida fikr bildiriladi. Abdulla Oripov ijododa “chol” konseptining o‘rni, obrazli komponentlari haqida to‘xtalilgan.