RAQAMLI IQTISODIYOTDA SANOAT KORXONALARI FAOLIYATINING XUSUSIYATLARI - Mirzaumarov Jamshid Baxtiyor oʼgʼli; Abdiraximova D.K. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezis raqamli iqtisodiyotdagi sanoat korxonalarining asosiy xususiyatlarini ko'rib chiqadi, sanoat operatsiyalarida raqamlashtirishning ko'p qirrali xususiyati va uning oqibatlariga oydinlik kiritadi.