O‘zbek adabiy tilidagi ayrim lakunalarni dialektizmlar bilan boyitish - Ochilova Zilola Xabibjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola hozirgi kunda adabiy tilimizda mavjud bo‘lmagan lekin shevalarimizda uchraydigan ayrim so‘zlar tahlil qilinadi.Ularning ijtimoiy –lisoniy ahamiyati haqida munozara yuritiladi va dialektizmlarimizni o‘zbek adabiy tilining ichki boyish manbasiga qo‘shadigan hissasi o‘rganiladi.