ABU NASR FAROBIYNING “FOZIL ODAMLAR SHAHRI” ASARI -BUGUNGI KUN YOSHLARINING MA’NAVIYAT MAKTABI SIFATIDA - Ahmadjanov Muhammadyoqub (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada “Fozil odamlar shahri” asari orqali bugungi yoshlarimiz egallashi kerak bo‘lgan ma’naviy-axloqiy sifatlarni, axloq-odob va insonning aqliy tarbiyasini qanday shakllantirish usullari haqida so‘z ketadi.