ZAMONAVIY JAMIYATDA SOTSIOLOGIYA FANINI OʻQITISHNING ILMIY ASOSLARI VA METODLAR - Mustafoqulova Marjona To`lqin qizi; Sabirova Surayyo Farxod qizi; Abbosova Maftuna Subxonovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada hozirgi jamiyatimizda keng tarqalgan ijtimoiy munosabatlar, muammolar va ularning hal etilishida sotsiologiyaning o‘rni haqida fikr yuritilgan. Qolaversa, jahon hamjamiyatida sotsiologlarga bo‘lgan talab hamda bu kasbga oid ma’lumotlar keltirilgan.