ONA TILI FANINI O’QITISHNING UMUMIY ASOSLARI - Zakirova Maqsuda Atayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada taʼlimda ona tili fanini oʻqitishning umumiy asoslari, ona tili fanini oʻquvchilarga oʻrgatishning ahamiyati va xususiyati, ona tili oʻqitish metodikasining ilmiy asoslari va ona tili taʼlimini bugungi kun yoshlariga oʻqitishda muhim boʻlgan tamoyillar toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.