ТЕРРОРИЗМ ВА ЭКСТРЕМИЗМ БИЛАН БОҒЛИҚ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИНГ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Шахобиддинов Убайдулло Нурилложон ўғли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада Терроризм ва экстремизм билан боғлиқ Ҳуқуқбузарликларнинг профилактикасини ташкил этиш амалга оширишнинг ўзига хос хусусиятлари тариф берилган.