AHOLINI KUCHLI TA`SIR ETUVCHI ZAHARLI MODDALAR TA`SIRIDAN MUHOFAZALA QILISHDA SHAXSIY VA JAMOAVIY HIMOYA VOSITALARI BILAN TA’MINLASH - Nuraliyev Abdulhamid Oybek so’g’li; Alisherov Asilbek Akramjon o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Kuchli ta`sir etuvchi zaharli moddalar bilan bog’liq favqulodda vaziyatlarda aholi xavfsizligini ta`minlashning eng ishonchli usullaridan biri ularni himoya inshootlariga yashirish yoki shaxsiy himoya vositalaridan foydalanish hisoblanadi.