BUYUK IPAK YO`LI – TURIZMNI RIVOJLANTIRISH OMILI - Gulyamov Alisher Azizovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada turizm sohasining hozirgi davrda rivojlangan sohalar sirasiga kirib, mamlakatlar iqtisodiyotining ijobiy rivojlanishiga salmoqli hissa qo`shayotganligi, yurtimizda ham shu sababli turizmga keng yo`l ochib berilayotganligi va qadimgi Buyuk Ipak yo`lining o`rganilishi turizm rivojiga ta’siri masalalari tahlil qilingan.