EKSPORT SALOHIYATINI OSHIRISHDA KICHIK BIZNES SUBYEKTLARINING O’RNI - Adhamov Mubashsher Zunnurovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kichik biznes sub'ektlari mamlakatning eksport salohiyatini oshirishda muhim rol o'ynaydi. Mavjud adabiyotlarni tahlil qilish, amaliy tadqiqotlarni o'rganish va birlamchi tadqiqotlarni o'tkazish orqali ushbu tadqiqot kichik biznesning jahon bozoriga qanday hissa qo'shishi va eksportni ko'paytirishda o'z salohiyatidan yanada foydalanish uchun qanday strategiyalardan foydalanish mumkinligini yoritishga qaratilgan.