OLIY TA’LIMDA OYBEK IJODIYOTINING OʻQITILISHIDAGI INTERFAOL USULLAR - Yuldasheva Quvonchoy (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolamizda Muso Toshmuhammad o‘g‘li Oybek hayoti va ijodini o‘qitish bo‘yicha bir qancha interfaol usullar yoritilgan boʻlib, u oliy ta’lim muassasalari uchun mo‘ljallangan. Maqolada Oybek hayoti va ijodi, siyosiy-ijtimoiy faoliyati, yozuvchi sifatidagi mahorati xususida gap ketadi.