DARSDA O‘QUVCHILARNI ASAR QAHRAMONLARINI BAHOLASHGA O‘RGATISH - Hamrayeva Matluba (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada o’quvchilarni mustaqil fikrlashga o’rgatish, badiiy asarni o’qish jarayonida munosabat bildirib, badiiy asar qahromonlarini to’g’ri baholay olishga o’rgatish misollar bilan izohlanadi.