ISHLAB CHIQARISH KORXONALARINING EKOLOGIK MUHITGA SALBIY TA’SIRI VA UNI OLDINI OLISH YO’LLARI - Nasriddinov Jasurbek Muxammadjon o’g’li; Sharipov Abdulvahob Muhibjon o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola mamlakatimiz hududida mavjud sanoat korxonalarni chiqarayotgan zararli moddalarining tahlili hamda ularni oldini olishda qanday ishlar olib borilayotganini nazarda tutadi.