XSS, CROSS SITE SCRIPTING VA UNDAN HIMOYALANISH - Qurbonmurodov Diyorbek Ulug’bek o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada veb-saytlararo XSS, cross site scripting holatlari haqida ma’lumot berish, aniqlash va oldini olish choralarini ko’rib chiqildi