SPORTCHILARNING CHIDAMKORLIGINI OSHIRISH YO‘L-YO‘RIQLARI - Doniyorbek Gofurov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Har bir sport turida chidamlilik jihati katta ahamiyat kasb etadi hamda ushbu jismoniy sifatni rivojlantirishga alohida e’tibor qaratish lozimligini taqozo etadi. Maqolada chidamlilik talab qilinadigan mashqlarni bajarishda insonning funksional imkoniyatlari, lozim bo‘lgan harakat malakalari va texnikasini egallash yuzasidan tadqiqot olib borilgan.