Arterial bosimni o’lchovchi membranali o’lchagich tuzilishi va ishlash printsipini o’rganish - Sodiqova Dilnavoz Qambaraliyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Arterial bosimni o’lchovchi membranali o’lchagich tuzilishi va ishlash printsipi bilan tanishish hamda uning tibbiyot amaliyotida qo’llanilishini o’rganish.