KICHIK BIZNESNI MANZILLI QOʻLLAB-QUVVATLASH -KAMBAGʻALLIKNI QISQARTIRISHNING MUHIM OMILI - Jo‘raxonov Muzaffar Eskandarovich; Jololov Jololiddin Xayrullo o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik biznes faoliyatining davlat tomonidan qo’llab – quvvatlanishi mamlakatimizdagi bir qancha muammolarga yechim bo‘lishi ko‘rsatilgan. Jumladan kichik biznesni manzilli qo‘llab quvvatlash kambag‘alikkni qisqartirishni muhim omili ekanligi bo‘yicha bir qator fikr mulohazalar yuritilgan.Davlatning kichik biznes faoliyatini qo‘llab-quvvatlashi bu faoliyatning tezroq rivojlanishiga asos bo’ladi. Yan shuni ta’kidlab o’tish lozimki, maqolada mamlakatimizda qabul qilinayotgan qonunlar va huquqiy hujjatlardan foydalanildi.