BOSHLANG’ICH TA’LIMDA BOLA TARBIYASIDA MUHIM OMILLAR - Xolmuminov Abramat (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang’ich ta’lim ta’lim-tarbiyaning nazariy asoslari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan. Shuningdek, tarbiyaning ilmiy izohlari bayon etilgan.