SHAXSLARDAGI RUHIY ZOʻRIQISH VA HISSIY CHARCHOQNI YUZAGA KELTIRUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Abduvaitova Charos Baxtiyor qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada salomatlikka psixologik qarashlar, “hissiy charchoq” sindromi, “Ruhiy salomatlik”, ijtimoiy soha vakillarining kasbiy faoliyatidagi “hissiy charchoq”, “hissiy charchoq” belgilari va uning murakkab psixofiziologik hodisa ekanligi haqida ma’lumotlar berilgan.